Συναυλιακοί χώροι - συνεδριακά κέντρα - μουσικές σκηνές

Μουσική σκηνή

Μουσική σκηνή

Ζωντανή συναυλία

Συναυλία

Επαγγελματίες της μουσικής

Οι χώροι συναυλιών και οι μουσικές σκηνές λειτουργούν από επαγγελματίες του χώρου της μουσικής και οι απαιτήσεις τους είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Η Ιατρού Systems είναι η εταιρεία που μπορεί να προσφέρει την καλύτερη ηχητική μελέτη κάθε επαγγελματικού χώρου σχεδιάζοντας και καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας,
τοποθετώντας σωστά αξιόπιστα ηχητικά μηχανήματα κορυφαίων κατασκευαστών.

Η ομάδα τεχνικών της Ιατρού Systems θα είναι συνέχεια δίπλα σας σε κάθε σας επιπρόσθετη ανάγκη προκύψει και μετά την τοποθέτηση των ηχοσυστημάτων.

Σχετικά με την Ιατρού Systems

Η Ιατρού Systems είναι εταιρεία ηχητικών και μικροφωνικών Συστημάτων με τεράστια εμπειρία σε τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων σε επαγγελματικούς χώρους.
Ιδρύθηκε το 1989 από τον κύριο Νικόλαο Iατρού και στελεχώθηκε από τους πλέον κορυφαίους στον χώρο τεχνικούς.
Η μεγάλη εμπειρία των τεχνικών μας και η τέλεια γνώση των ιδιαιτεροτήτων των ηχητικών προβλημάτων των αιθουσών μουσικής, εγγυώνται ένα άριστο ηχητικό αποτέλεσμα. Η σωστή άμεση και συνεχής τεχνική υποστήριξη των πελατών μας μετά την ολοκλήρωση του ηχητικού έργου έχουν καταστήσει την Ιατρού Systems ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες ηχητικών συστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η Ιατρού Systems λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στους μεγαλύτερους οίκους ηχητικών και μικροφωνικών Συστημάτων. Η αποκλειστικότητα στην αντιπροσώπευση των κυριότερων κατασκευαστών μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε κορυφαία προϊόντα ήχου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 

Πρόσκληση

Ελάτε να συζητήσετε μαζί μας το πώς θα κάνουμε τον χώρο σας να ξεχωρίζει και να αφήνει τις καλύτερες ηχητικές εντυπώσεις στο ακροατήριό σας.

 Iatrou Systems 

Επικοινωνία

+ 30 6944 333 779
iatrou.audio@gmail.com
Αγ. Προφήτη Ηλία,  Μυτιληνιοί Σάμου  
Λειτουργεί υποκατάστημα και στην Αθήνα

Ηχοσυστήματα

Iatrou Systems Iatrou Systems Iatrou Systems