Ιεροί Ναοί - Μοναστήρια

Ιερός Ναός

Ιερός Ναός

Ιερός Ναός

Ιερός Ναός

Η σημασία του ηχοσυστήματος

Θα έχετε Ασφαλώς και εσείς διαπιστώσει την τεράστια σημασία του μικροφωνικού ηχητικού συστήματος στην απόδοση των Ιερών ακολουθιών.

Θαυμάσιες ψαλμωδίες είναι δυνατόν να καταστραφούν και να φτάσουν ακόμα και αποκρουστικά στο αυτί του εκκλησιάσματος. Από την άλλη μεριά μία μέτρια ψαλμωδία ή εκφώνηση μπορεί να αναδειχθεί ελκυστική και κατανυκτική για τους πιστούς. Το ρόλο, τον καλό ή τον κακό, θα τον παίξει μαζί με τους ιερείς και τους ψάλτες και το μικροφωνικό ηχητικό σύστημα.

Εξίσου σημαντικό είναι το κόστος εγκατάστασης των ηχοσυστημάτων. Έχουμε παραδείγματα που δαπανήθηκαν άφθονα χρήματα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ο κλάδος των ηχητικών μέσων είναι λίγο-πολύ άγνωστος και δυσπρόσιτος στους μη ειδικούς του χώρου και έτσι εύκολα πέφτουν θύματα των δήθεν ειδικών.

Εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην ανάδειξη των ορθοδόξων Ιερών ακολουθιών μας.

Σχετικά με την Ιατρού Systems

Η Ιατρού Systems είναι εταιρεία ηχητικών και μικροφωνικών Συστημάτων με ιδιαίτερη εξειδίκευση σε Ιερούς Ναούς και μοναστήρια.
Ιδρύθηκε το 1989 από τον κύριο Νικόλαο Iατρού και στελεχώθηκε από τους πλέον κορυφαίους στον χώρο τεχνικούς.
Η μεγάλη εμπειρία των τεχνικών μας και η τέλεια γνώση των ιδιαιτεροτήτων των ηχητικών προβλημάτων των ναών εγγυώνται ένα άριστο ηχητικό αποτέλεσμα. Η σωστή άμεση και συνεχής τεχνική υποστήριξη των πελατών μας μετά την ολοκλήρωση του ηχητικού έργου έχουν καταστήσει την Ιατρού Systems ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες ηχητικών συστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η Ιατρού Systems λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στους μεγαλύτερους οίκους ηχητικών και μικροφωνικών Συστημάτων. Η αποκλειστικότητα στην αντιπροσώπευση των κυριότερων κατασκευαστών μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε κορυφαία προϊόντα ήχου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Αποτέλεσμα της άριστης δουλειάς μας είναι η πολύχρονη σταθερή συνεργασία μας με πληθώρα Ιερών Ναών όπως ενδεικτικά αναφέρουμε:
Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονος
Ιερός Ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης
Αγίου Νικολάου
Αγίας Τριάδος
Αγίου Θεοδώρου
Ιερά μονή Οσίου Δαυίδ Ευβοίας
Παναγία Φανερωμένη Βούλας
Αρχιεπισκοπή Αλβανίας
Ι.Μ Ναός Αγ. Νικολάου Βαθέος
Ι.Ν Αγ. Παρασκευής Μετσόβου

Πρόσκληση

Απευθυνόμαστε στην ιεροσύνη σας και παρακαλούμε να μας δεχτείτε σε μία συνάντηση στο Ναό σας ώστε να συζητήσουμε και θα ακούσετε τις προτάσεις μας προκειμένου να δημιουργήσουμε το τελειότερο μικροφωνικό ηχητικό σύστημα που ταιριάζει στον Ιερό Ναό αξιοποιώντας όσο γίνεται και τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σας.

 Iatrou Systems 

Επικοινωνία

+ 30 6944 333 779
iatrou.audio@gmail.com
Αγ. Προφήτη Ηλία,  Μυτιληνιοί Σάμου  
Λειτουργεί υποκατάστημα και στην Αθήνα

Ηχοσυστήματα

Iatrou Systems Iatrou Systems Iatrou Systems